Over ons

Johan de BeuzeConnected Accountant is een kleinschalig en flexibel accountantskantoor. Drijvende kracht achter dit kantoor is  Johan de Beuze AA. Na het afronden van zijn accountants- en bedrijfskundige opleiding, werkte hij bij verschillende (middel)grote accountantsorganisaties.
LinkedIn

Accountant en bedrijfskundige

‘Het mooie van mijn werk als accountant is, dat ik mensen mag coachen en begeleiden in een vak waar ze zelf vaak niet in thuis zijn. Naast accountant ben ik ook bedrijfskundige. Ik kan mijn klanten daardoor net wat meer bieden. Ik kijk namelijk niet alleen naar de financiële kant van een onderneming maar heb ook oog voor organisatorische en strategische aspecten’.

Snel antwoord op vragen

‘Ik vind het belangrijk dat onze klanten snel antwoord op hun vragen krijgen. Ik ben natuurlijk niet altijd op kantoor, maar ik heb twee medewerkers die ook al onze klanten kennen. Zij helpen hen op weg. En mocht het nodig zijn, dan bel ik zelf later terug.’

Duidelijke uitleg

‘Veel accountants hebben de neiging om formele taal en jargon te gebruiken. Wij proberen alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. En klanten mogen ons alles vragen. Domme vragen? Die kennen we niet!’

Wil je persoonlijk kennismaken met Johan en bespreken wat hij voor jouw bedrijf kan betekenen? Mail of bel (085-877 0049) dan voor een afspraak.