Connected Accounting

Natuurlijk doen we graag je financiële boekhouding, maar als accountant kunnen we veel meer voor je betekenen. Zoals ondersteuning bieden bij je financiële bedrijfsvoering. MCB is voorstander van connected accounting. Connected accounting betekent dat we eerst  je boekhouding efficiënter maken door de verschillende financiële systemen aan elkaar te koppelen. Daarna blijft er meer tijd over om de connectie met jou en je bedrijf aan te gaan.

Een efficiënte boekhouding

Ben je als ondernemer veel tijd kwijt met het onderhouden en vullen van al je financiële systemen? Door deze aan elkaar te koppelen, kun je een enorme effyciencyslag maken. Wij maakten een eenvoudig plaatje, waarmee we klanten inzicht geven in deze manier van werken. De afbeelding brengt in één oogopslag in beeld hoe je online boekhouding eruit kan zien en hoe de relaties tussen de verschillende systemen liggen.

Connected Accounting

Voordelen van deze manier van werken zijn:

  • Het is efficiënt; je gebruikt toepassingen die al bestaan, maar door ze te koppelen bespaar je je een hoop tijd.
  • Je hebt op elk moment beschikking over up-to-date informatie over je boekhouding en inzicht in je financiële gegevens.
  • Je kunt een duidelijke rolverdeling afspreken over wie wat doet in het financiële proces.
  • Je hebt een rijk gevuld boekhoudsysteem, waar je eenvoudig en snel stuurinformatie voor je bedrijf uit kunt halen.

Ruimte voor de persoonlijke verbinding

Als je financiën technisch goed geregeld zijn, is er meer tijd over voor echt contact. Door “één druk op de knop” hebben we inzicht in de actuele financiële situatie van je bedrijf en kunnen we je gericht adviseren over je  financiële bedrijfsvoering. Is er ruimte voor die nieuwe investering? Zijn de huidige producten of diensten nog voldoende winstgevend? Kortom, er is ruimte voor meer connectie met jou en je bedrijf en jij haalt het optimale uit onze expertise.

Meer weten?

Wij werken al meerdere jaren succesvol op deze manier. Wil je er meer over weten? Neem dan contact met mij op via mail of bel: 085-877 0049 en vraag naar Johan de Beuze.